Als ik Jamento boek via een andere organisatie is dat wel handig en is dat duurder?

Het maakt niet uit of Jamento wordt geboekt bij ons management of een andere organisatie. Wat betreft de priijs is er geen verschil. Alle organisaties waarmee we samenwerken zijn volledig op de hoogte van wat er mogelijk is. 

Heb ik wat betreft het repertoire invloed op welke nummers wel en welke nummers niet?

Jamento heeft een gigantisch repertoire en is daardoor in staat om op iedere situatie in te spelen en de band leest het publiek en weet daardoor iedere keer weer de beste keuzes te maken voor het evenement, desondanks kan altijd aangegeven worden welke muziek de voorkeur heeft en welke muziek niet gespeeld moet worden. Ook staan wij open voor speciale verzoekjes. 

Wat gebeurd er als de band een pauze neemt?

Jamento komt bij ieder optreden met een DJ. en zorgt er op deze manier voor dat het feest onverminderd doorgaat. Het kan ook zo zijn dat er vanuit de organisatie van het evenement een andere DJ of ander entertainment is geregeld.
Mocht er speciale verzoekjes zijn van nummers die er gedraaid moeten horen we dat graag vooraf.

Heeft de band een eigen podium?

Jamento heeft geen eigen podium. Is er geen podium aanwezig en is er een podium nodig, vraag het dan aan de locatie, cateraar of evenementen organisator omdat zij meestal een vaste leverancier voor hebben.

Wat als een van de bandleden ziek is of om andere redenen niet kan komen?

Voor ieder bandlid hebben wij een vaste goed ingewerkte vervanger!


©

All rights reserved.

Powered by Kipuw music productions.